on

Over ons

FPH // Focus Placet Hic

De F.P.H. is een subgezelschap van het Utrechtsch Studenten Corps, dat zich bezig houdt met het maken en bewerken foto’s. Het gezelschap, opgericht in 1955, heeft door de jaren heen veel ervaring en professionaliteit verworven waardoor wij op de meest uiteenlopende locaties foto’s van uitstekende kwaliteit kunnen maken. Deze kwaliteit wordt daarnaast gewaarborgd door het feit dat wij al sinds jaar en dag over voldoende middelen beschikken om mee te gaan met de technologische ontwikkelingen in de markt. Onze apparatuur doet niet onder aan die van andere fotografen en is volledig up to date.

Leden van het USC nemen al jarenlang tegen voordelige prijzen foto’s van de F.P.H. af, maar deze mogelijkheid is er ook voor niet-leden. Iedereen kan contact met de F.P.H. opnemen voor het maken van foto’s. Op afspraak sturen wij vervolgens een fotograaf die foto’s op locatie komt schieten. Dit is altijd iemand van de FPH zelf om de kwaliteit van de foto’s te kunnen garanderen. Voor bijvoorbeeld afstudeerborrels, jaarclubdiners, dispuutevenementen, feesten en gala’s, huisfoto’s etc. is de F.P.H. de aangewezen instelling die verantwoordelijk is voor de fotografie.

Hoewel de FPH voornamelijk studentengelegenheden fotografeert zijn we ook te boeken voor andere gelegenheden, zoals bruiloften. Foto’s worden professioneel bewerkt en naar wens afgedrukt in kleur of zwart-wit, en op verschillende groottes. Onze fotografen ondergaan bovendien allen diverse cursussen om hun vaardigheden in het fotograferen te optimaliseren. Voor prijzen en contact kunt u deze website verder raadplegen of bellen met onze commissaris reportage.